Boek

Vaak ben ik uitgedaagd om mijn ervaringen en inzichten op te schrijven. Over ons zorgstelsel en de bijhorende verzekeringen. Maar waarom zou ik een boek gaan schrijven? Ter eer en glorie van mijzelf? Nee dank je. Toch ben ik in het najaar 2017 aan het boek begonnen. Het was Ab Klink, die de laatste zet gaf om er echt over na te denken. Uitgeverij “Lucht” meldde zich vervolgens om het boek uit te geven.  Zonder enig voorbehoud en voor hun risico. Het boek verschijnt in het najaar 2018.

Financieel wil ik niet beter worden van het boek. Alle opbrengsten van het boek -die mij ten deel vallen- gaan als gift naar de stichting “Lezen & Schrijven”. Wist u dat Nederland meer dan een half miljoen analfabeten kent en ruim twee miljoen laag geletterden? Aan het verminderen hiervan wil ik graag een klein steentje bij dragen. Niet alleen door de eventuele financiële opbrengsten maar ook door het boek op een zeer begrijpelijke taal te schrijven. Dat is een extra uitdaging. Natuurlijk heb ik veel kritiek op ons zorgstelsel. Dat onderbouw ik. Maar ik geef ook oplossingsrichtingen aan.

             Stand:   82 crowdfunders/-sourcers  (73  hiervan hebben al betaald voor ’t boek)

Het zou fantastisch zijn als het boek gelezen en gebruikt gaat worden. Dan moet het niet alleen goed geschreven zijn, maar vooral voldoen aan de behoefte van de lezer. Dus ga ik gebruik maken van “crowdsourcing” techniek. U vertelt mij waarover u wilt lezen. Dat kan door een vraag te stellen of een onderwerp aan te reiken. Om dit in goede banen te leiden ga ik gebruik maken van “crowdfunding” techniek. U betaalt om uw vraag dan wel onderwerp te mogen aanreiken en ik geef u daar iets voor terug. Hopelijk bent u nu niet afgehaakt maar gaat u deze pagina verder lezen. Sterker nog; hopelijk doet u zelfs mee en gaat u (nu of straks) het boek kopen.


Hoe gaat e.e.a. in zijn werk en wat krijg ik voor € 7,50? (Klik op onderwerp voor meer info)

Crowdfunding: Betaling van €7,50

U maakt € 7,50 over naar bankrekening NL06RABO0336624964 ten name van Intraspect BV onder vermelding van uw e-mailadres en “boek”. U ontvangt op uw opgegeven e-mailadres uiteraard een betaalbevestiging zodra het geld binnen is. Let op: banken accepteren het @-teken niet in de omschrijving. Gebruik hiervoor de tekst (at)

 

Crowdsourcing: Recht op indienen van één vraag of thema

Via een email aan boek@zorgaspect.nl mag u één vraag of thema indienen. Dit is géén verplichting en hoeft dus niet! Een totaal overzicht van ingediende vragen of thema’s treft u hier aan. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw vraag of thema uniek is. Als ik uw vraag of thema niet in het boek kan behandelen dat wordt het geld terug gestort onder vermelding van mijn redenen.

 

Maandelijks een voortgangsbericht

Maandelijks hou ik u op de hoogte van de voortgang en de ontwikkelingen. Dit zal een kort e-mailbericht zijn. Uiteraard kunt u zich ook hiervoor afmelden. Uw e-mailadres zal niet voor andere zaken gebruikt worden dan voor het “boek”.

 

Boek kopen met forse korting

U krijgt het recht om het boek te kopen door later nogmaals € 7,50 over te maken. Uw totaal prijs komt dan op € 15,00. De verzendkosten komen voor mijn rekening. De officiële verkoopprijs is nog niet bekend, maar wordt circa € 20,00. Uiteraard kunt u nu ook al het boek bestellen door € 15,00 over te maken.

 

Uitnodiging boek presentatie

Als crowdfunder en crowdsourcer wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie. Locatie en tijdstip worden aan u meegedeeld zodra deze bekend zijn.


Vragen (Klik op de vraag voor het antwoord)

Wat gebeurt er met mijn € 7,50 als ik besluit om het boek niet te kopen?

In dat geval wordt uw betaling overgemaakt naar de stichting “Lezen & Schrijven”. Zoals aangegeven wil ik niets overhouden aan het boek en gaan alle opbrengsten naar deze stichting.

 

Kan ik voor iemand anders crowdfunden?

U kunt inderdaad voor iemand anders – bijvoorbeeld als (relatie)geschenk -de crowdfunding betalen. Geef in dat geval ook het e-mail adres (als 2e) van de betreffende persoon op bij de betaling. Ik zal zorg dragen dat betrokkene geen betaalbevestiging ontvangt.

 

Kan ik al de totale betaling van het boek doen?

Natuurlijk kunt u ook al voor-intekenen op het boek. Maak in dat geval € 15,00 over. In de betaalbevestiging zal ik u dan vragen naar uw naam en adres gegevens.

 

Kan ik het boek als geschenk nu al weggeven?

Ik was enigszins verrast dat ik gevraagd werd of het ook mogelijk was om een aantal boeken vooraf aan te schaffen en dit als geschenk weg te geven. Uiteraard heb ik hier positief op geregeageerd. Indien u voor minimaal 5 boeken voor intekent dan betaalt u slechts € 14,00 per boek. Natuurlijk ontvangt u desgewenst een factuur met BTW. Neem voor een juist afhandeling contact op via boek@zorgaspect.nl onder vermelding van uw contactgegevens. Ik neem dan zsm contact met u op.

 

Waarom kan ik niet via iDeal betalen?

Aan iDeal betalingen zijn kosten verbonden die het geheel duurder zouden maken. Daarnaast moet de website van zorgaspect.nl extra beveiligd worden hetgeen ook kosten met zich meebrengt. Ik besef dat iDeal betaling best handig zou kunnen zijn. Aangezien achter zorgaspect.nl en het boek geen verdienmodel zit probeer ik echter de kosten zo laag mogelijk te houden.

 

Kan ik straks een factuur met BTW krijgen?

Het is geen probleem om u te zijner tijd een factuur met BTW (6%) te doen toekomen als u dit graag wil.

 

Wat als ik nog een andere vraag heb of dingen niet geheel helder zijn?

Als u nog met vragen rondom het boek zit, of als er dingen onduidelijk zijn, meldt deze dan via boek@zorgaspect.nl   Ik zal u zo spoedig mogelijk informeren en eventueel deze informatie ook op deze webpagina zetten.

 

[Bijgewerkt: 28-08-2018]